24 februari 2021

Elke dag een foto in maart

0  Reactie(S)

Elke dag een foto in maart

Zoals ik woensdag al aankondigde, zal ik vandaag meer vertellen over mijn Challenge voor maart. Na 300 keer opdrukken en 10 minuten mediteren ga ik komende maand elke dag een foto maken en op m’n socials posten: de Photo Challenge.

Waarom deze Challenge?
Eigenlijk heb ik 4 redenen:

  1. Om beter te worden in fotograferen. En dan niet meteen met een spiegel reflex camera, maar gewoon met m’n smartphone.
  2. Om meer te genieten van de wereld om me heen. Met een gerichte opdracht per dag hoop ik dat nieuwe dingen me gaan opvallen die ik eerst niet zag.
  3. Om actiever te zijn op social media. En niet om jullie elke dag te spammen, maar om meer mensen te vinden met dezelfde zoektocht naar meer uitdaging.
  4. Om mijn zelfbeeld te laten groeien. Ik vind mezelf niet echt fotogeniek, misschien heb jij dat ook wel. Maar met een stok achter de deur in de vorm van deze Challenge ga ik de uitdaging toch aan!

Hoe ga je dat doen?
Ik heb een hele leuke rol van DOIY gekocht met 30 opdrachten om een foto van te nemen. Die rol zit in een doosje, dus ik kan niet vooruit kijken. Elke ochtend zie ik dus pas mijn foto opdracht voor die dag.

Doe jij mee?
Ik zou het heel gaaf vinden als jij jezelf ook uitdaagt in maart. Doe je mee met deze Photo Challenge? Check deze pagina, daar vind je meer praktische informatie.

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

8 korte tips voor fotograferen met je smartphone

Read More

Geleerde lessen – Meditatie Challenge

Read More

Nieuwe challenge: Meditatie

Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video

>