13 januari 2019

Dag 12 – Floris

Dag 12 – Floris

Het is zaterdag. Het hele weekend ligt nog voor ons. We hebben al wat plannen: zwemles met de meiden, ‘s avonds eten met vrienden.

Ik voel me nog steeds niet helemaal fit, dus doe het rustig aan vandaag. Zoals gisteren ook al gezegd, het lijkt er inderdaad op dat ik de wedstrijd nu al uit handen begin te geven. Ik moet mezelf dus weer een nieuw doel stellen. We weten nu wat ons te wachten staat en hebben ons bepaalde gewoontes aangemeten, maar ook een terugval gehad. Dat hoort er allemaal bij.

Mijn nieuwe doel is om de tweede helft van januari (gemeten vanaf 16-januari) mijn verbruik met de helft te reduceren tov de eerste helft. Ik daag Pieter uit om ook met deze nieuwe uitdaging mee te doen.

Ik gebruik het weekend om met mensen bij te praten (in Nederland) en spendeer dus weer wat tijd op de whatsapp. Ik probeer daarbij wel weer de volledige aandacht te geven, of aan de whatsapp of aan de kids. Dat lukt steeds beter. Het zorgt ervoor dat je ook echt het gevoel hebt dat je tijd met elkaar hebt doorgebracht.

Mijn totale verbruik voor 12-januari is: 1 uur en 46 minuten

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

Schermgebruik in uur voor bedtijd vergroot slaapklachten bij jongeren

Read More

De pest van de 21e eeuw

Read More

Digital Detox cijfers

Read More

Dag 31 – Floris

Read More
Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video