13 januari 2019

Dag 13 – Pieter – Zwart wit

Dag 13 – Pieter – Zwart wit

Dag 13 en ik merk dat ik op zoek ben naar verdieping. Wat zou ik nog meer kunnen doen? Ik heb al best wat drastische wijzigingen doorgevoerd, en met succes, maar kan het nog beter?

Op internet vind ik meerdere artikelen over hoe verleidelijk je smartphone eigenlijk is. Ik heb het eerder over de gokkast in je broekzak gehad, en dit is een terugkerend thema aan het worden.

Een tip die ik meerdere keren tegenkom, is om je smartphone in te stellen op zwart wit kleuren. Hierdoor wordt alles, alle apps en ook je startscherm, weergegeven in grijstinten. In een klap ga je van een uitnodigende smartphone naar een saaie bedoeling. En kan je je voorstellen hoe het is om even een video te kijken, als ook deze volledig in grijstinten wordt getoond? De lol is er dan natuurlijk snel vanaf.

Ik heb het geprobeerd. En hier beschrijf ik hoe jij het ook kan proberen. Maar ik heb ook mijn bedenkingen. Gaat dit niet te ver? Ga ik me hier aan storen? Betekent dit dat ik sommige dingen niet meer kan doen en het gemak van een smartphone verdwijnt? Ik zal jullie op de hoogte houden.

Gisteren, in mooie kleuren, kwam ik uit op 34 minuten. Succes Floris!

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

Schermgebruik in uur voor bedtijd vergroot slaapklachten bij jongeren

Read More

De pest van de 21e eeuw

Read More

Digital Detox cijfers

Read More

Dag 31 – Floris

Read More
Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video