22 januari 2019

Dag 22 – Pieter – Be careful what you wish for

Dag 22 – Pieter – Be careful what you wish for

Twee dagen geleden had ik het over vervelen. En misschien had ik dat niet zo moeten uitspreken, want vannacht heb ik wat periodes wakker gelegen.

Mijn dochter haar neus zat vol, waardoor ze wat lastig kon ademen. En dat slaapt niet lekker natuurlijk. Gelukkig zakt het snel als ik haar even uit bed haal voor een knuffel. En geeft ze ook zelf aan dat ze na een tijdje weer echt in haar eigen bed wil. En dus kan ook ik terug naar mijn eigen bed.

Maar direct weer slapen zit er niet in merk ik. Ik ben blij dat mijn smartphone ergens beneden aan de oplader ligt, anders was de verleiding toch wel heel groot geweest om nog even wat zaken op te zoeken. Ik moet het doen met mijn eigen gedachten. Ik denk na over de verbouwing, mijn eigen bedrijf, waarvan een product steeds meer klanten trekt. En ik denk na over de challenge. Had ik mijn blog nou eigenlijk wel verstuurd?

Uiteindelijk val ik toch in slaap. En omdat mijn smartphone beneden lag, blijft de teller gisteren op 17 minuten staan. Niet slecht!

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

Schermgebruik in uur voor bedtijd vergroot slaapklachten bij jongeren

Read More

De pest van de 21e eeuw

Read More

Digital Detox cijfers

Read More

Dag 31 – Floris

Read More
Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video