25 januari 2019

Dag 24 – Floris

Dag 24 – Floris

“Het vlees is zwak”. Ik zat vandaag weer te lang op kantoor. Als iedereen naar huis is gegaan wordt het toch wel heel stil en besluit ik toch even een muziekje op te zetten. Ik houd niet van die complete stilte.

Tegen de tijd dat ik naar huis ga is het, voor Hong Kong begrippen, rustig. Als ik thuis kom, staat er nog een bordje met eten klaar, maar mijn vrouw ligt al (bijna) te slapen. Wat wordt er toch weer goed voor mij gezorgd.

En dan realiseer je je toch wat echt belangrijk is in het leven. Gezondheid en mensen die van je houden. En hoe zorg je ervoor dat je dit vast blijft houden?! In ieder geval niet door te veel op je smartphone te zitten. Leg dat ding nou toch eens weg. Probeer het. Het zorgt echt voor een betere kwaliteit van je leven. En als je voor jezelf een betere kwaliteit creëert dan kun je dat ook op andere overbrengen.

Het is trouwens heel mooi om een uitdaging aan te gaan, maar natuurlijk belangrijker dat je er ook echt wat mee doet als de uitdaging voorbij is. Hoe zou het Pieter vergaan met de hoeveelheid spullen die hij heeft? We zullen er tijdens de verbouwing achterkomen.

Ik ga lekker slapen. Het is me helaas niet gelukt om de smartphone om 21 uur uit te doen. Mijn totale verbruik voor 24-januari komt neer op 1 uur en 22 minuten.

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

Schermgebruik in uur voor bedtijd vergroot slaapklachten bij jongeren

Read More

De pest van de 21e eeuw

Read More

Digital Detox cijfers

Read More

Dag 31 – Floris

Read More
Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video