27 januari 2019

Dag 27 – Pieter – Weekend

Dag 27 – Pieter – Weekend

Dag 27 van de challenge en we kunnen gaan aftellen naar het einde. Nog maar een paar dagen en Floris kan zijn smartphone inpakken.

Ondertussen is het weekend en de oplettende lezer heeft gemerkt dat het idee van een volledige digital detox (zonder smartphone, tablet, laptop en TV) heeft het dit weekend niet gehaald. Misschien dat Floris en ik dit in februari nog een keer los kunnen oppakken, al wordt dat met mijn verbouwing misschien wat lastig.

De komende dagen is het ook handig om even terug te kijken: wat moet je absoluut doen en wat moet je absoluut niet doen als je op zoek bent naar je eigen digitale balans. Ik denk dat Floris en ik een aardig idee hebben van wat voor ons werkt en wat niet.

En hoe houden we het vol? Ik mis mijn smartphone niet als hij niet meer in de buurt ligt. Maar soms is het nog lastig, om bijvoorbeeld mijn smart lighting aan te zetten.

Ik ben benieuwd hoe deze laatste week zal gaan. En of Floris zijn extra challenge gaat halen om zijn verbruik in de tweede helft van januari te halveren.

Gisteren sluit ik af met 22 minuten.

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

Schermgebruik in uur voor bedtijd vergroot slaapklachten bij jongeren

Read More

De pest van de 21e eeuw

Read More

Digital Detox cijfers

Read More

Dag 31 – Floris

Read More
Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video