26 januari 2021

Waar krijg jij energie van?

0  Reactie(S)

Waar krijg jij energie van?

Het was 2012 toen ik samen met mijn ontwikkelaarsteam van een grote bank op een training was die mijn collega al snel de “Bomen Knuffel Dagen” had gedoopt. Met de training moesten wij onze persoonlijke kernwaarden en kernkwaliteiten ontdekken, om zo een sterker team te vormen. En als “die hard” ontwikkelaar vroeg ook ik me natuurlijk wel een beetje af wat je in hemelsnaam met dit softe gedoe aan moest.

Het was de eerste keer dat ik me bewust werd waar ik energie van kreeg en wat me veel energie kostte. De energie balans waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben.

Ook jij kan ontdekken wat jij kan doen om met meer energie van je dag te genieten. Dat leer ik je graag in de PASSIE Challenge. Daarin zit de belangrijkste elementen die ik heb geleerd of energie krijgen en passie!

Maar ik heb deze challenge nog nooit digitaal gedaan. Daarom begin ik met een pilot, voor een beperkte groep, met een flinke korting. In ruil voor die korting geef jij me feedback en achteraf een eerlijke testimonial.

De challenge start op maandag 1 februari 2021, 20:00 uur, en duurt 5 dagen. Daarna volgt er nog een Q&A om te zorgen dat je er echt mee aan de slag kan.

Interesse of meer info? Check deze pagina of stuur me een bericht.

Loved this? Spread the word


Gerelateerde berichten

Geniet vandaag!

Read More

300 push ups per dag

Read More

Ik hou wel van een challenge!

Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Krijg een e-mail bij een nieuw bericht of video

>